• +31 (0)634517333
  • rundjemill@av-olympus.nl

Over de loop

Over de loop

Rundje Mill

 Rundje Mill: een mooie ronde over 5 km dwars door de groene Peelkanaalzone nabij het centrum van Mill. Inmiddels is er een mooie recreatiegebied ontstaan, waarin diverse fiets- en wandelpaden zijn ingericht. Rundje Mill voert grotendeels over deze halfverharde fiets en wandelpaden. Met start en finish op het sportpark is het een prima locatie voor het houden van een wedstrijd- en/of trimloop.

Rundje Mill biedt sinds 2022 ook de mogelijkheid voor deelname aan de Millse Herfst Trail !!
Deze trail leidt je over veel single-tracks (95% onverhard) door de mooie bossen en vennen in Mill, het natuurreservaat Kuilen met z’n altijd leuke Hooglanders en de uitdagende tracks door de Langeboomse bossen. Na afloop is er voor de deelnemers een wel verdiend biertje bij de finish van de plaatselijke brouwerij De Blauwe knoop.

 

Er is een korte trail route van 8 km, een middellange trail over 18 km en een lange trail van 28 km. De trail is geen wedstrijd maar je kunt wel je eindtijd laten registreren door middel van chip-tijdmeting.

LET OP: de trail maakt geen onderdeel uit van de Runcompetitie Land van Cuijk. Hiervoor zijn alleen punten te verdienen bij deelname aan de wedstrijdloop over 5 of 10 km !!

 

Rundje Mill wordt georganiseerd door Zwem- en hardloopvereniging AV Olympus Land van Cuijk en Korfbalvereniging Miko ’76 uit Mill.

Naast Rundje Mill organiseert AV Olympus Land van Cuijk ook nog de Kuilenloop op de eerste zondag van september en de Halve marathon van Sint Anthonis op de derde zaterdag van maart. Kijk  voor meer informatie over onze vereniging op www. av-olympus.nl !